четвъртък, 28 май 2009 г.

На черния Спасовден - песни по Нова ТВ




На черния за цяла България Спасовден - 28 Май, Нова Телевизия не се поколеба да излъчва забавните си концерти за набиране на sms-и. Явно смъртта на 18 души не попречи на въпросната телевизия да се съобрази с факта, че това е трагедия. Въпреки призивите на президента и премиера за отмяна на всички планирани прояви и концерти, единствено Нова Телевизия не се поколеба да прави шоу в навечерието на националния траур.
TwitThis

1 коментара:

MadWizard каза...

Знаеш ли...

На мен лично ми писна около всеки празник да се обявява национален траур.
Заради трагедията в Индиго, войниците в Кербала, Мостът в бяла...
... и т.н. и т.н.

Моите съболезнования към роднините и близките на жертвите. И то най-искрени съболезнования. Губил съм близки хора, знам какво е.
Но.....животът продължава. Нужна е сила да се преодолее загубата.
Ние, хората от страни, можем само да поцъкаме с език, "да чукнем на дърво" и .... да се развикаме, че искаме Шефът на транспортната фирма, собственикът на сервиза в който е минал автобусът на преглед, монтьорът, който е извършил прегледа да бъдат съдени за ПРЕДУМИШЛЕНОТО убийство на 16 човека /повече всъщност, толкова са успели да убият/.
Да искаме шофьорът на автобуса да бъде глобен сериозно за това, че е работил без договор.
....това е единствената алтернатива на "чукането на дърво"!

Но мисълта ми беше, да трагедия е. Но животът около нас не е розов, нека поне след края на работният ден да може човек да се отпусне без да напряга. В тоя ред на мисли, телевизиите отдадоха необходимото на жертвите, защо да се лишават живите от възможността да се усмихнат?
Отменянето на забавни програми е лицемерно, колкото и политическото присъствие на мястото на инцидента с предизборна цел.

Достатъчно е да помним и да настояваме най-после някой да бъде виновен!

 
Copyright 2009 Dany Blog. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan