четвъртък, 22 април 2010 г.

Най-после по-нормални семейства в Big Brother Family

След един месец , през който редица зрители споделиха, че участниците в Big Brother Family нямат нищо общо с по-голяма част от семействата в България, тази вече 5 нови семейства влязоха в къщата.

Дияна и Добрин СтефановиКрасива стюардеса и юрист. Създават впечатление на разумни хора, които премислят действията си. Тя е на 28 години, той на 30. Той е зодия Водолей, тя Телец. Имат дъщеря на 1 година. Това са и едни от моите фаворити.


Магдалена и Динко ГосподиновиМладо семейство. Тя е на 24 години, той на 26. Тя има фризьорски салон, той - частен бизнес.


София и Цончо КолевиИнтересно и забавно семейство. И двамата са на 59 години. Тя е управител на бутик, а той - треньор по карате. Той мрази домашното насилие. Живели са дълги години в САЩ. Определено млади по дух, те също са ми фаворити.


Борислава и Пламен ПетровиТой е музикант в оркестър Кристали, а тя е била певица. Музиката ги среща. Тя е на 32 години, а той на 34.


Цанка и Антоний ГенчевиТе са заедно от 20 години, но не са женени. Тя е на 39 години и е домакиня, а той на 40 години и има собствен бизнес. Още преди да влезе в къщата, Антоний е познат като брата на Ивайла Бакалова.

Определено шоуто от днес не е същото. Надявам се да бъде по-интересно и с по-малко скандали.
TwitThis

2 коментара:

Augusta каза...

Наистина подборът е интересен.

Павел каза...

Честно да си призная това предаване е толкова зле, толкова безлично

 
Copyright 2009 Dany Blog. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan