неделя, 5 октомври 2008 г.

Пазаруване от Ягодка


Ягодка е любим сайт на много хора по цял свят. Според моите лични наблюдения това е най-използвания сайт в България за поръчка на качествена козметика и парфюми. Тук можете да намерите козметика на Clinique, Yves Saint Laurent, Dior, Givenchy, Elizabeth Arden, Lancome, Chanel, Payot, Gianfranco Ferre и много други.


Основното предимство на Ягодка е, че доставката на декоративна козметика е безплатна за цял свят. Изключение има при парфюмите, при които се начислява 10% за доставка. Често можете да намерите козметика и парфюми на 50% по-ниска цена от повечето магазини. Лично аз съм пазарувала вече няколко пъти от Ягодка и съм много доволна от бързината на доставката и качеството на продуктите.


От Ягодка можете да поръчвате с кредитна карта Visa, MasterCard, American Express, Diners’Club, Discover, JCB, както и с някой дебитни карти Visa Electron. Лично аз съм поръчвала с Visa Electron на Първа Инвестиционна Банка и гарантирам, че няма проблеми. Необходимо е обаче при пазаруване с Visa Electron да се въведе Security Code, който се намира на гърба на картата. Друг удобен начин за разплащане е Paypal . Когато поръчвате от Ягодка е по-изгодно да изберете цена в щатски долари.


В сайта не може да се регистрирате преди да направите поръчка. Всички намаления са публикувани в раздел Gifts and Specials на сайта им и важат за всички клиенти. Когато харесате продукт, сложете го в пазарската кошница. платите с кредитна карта. В процеса на поръчка, през който ви води системата, ще видите, че ще ви начислят натрупаните отстъпки. Вие се идентифицирате чрез email адреса си, така че използвайте този, който сте дали при първоначалната си поръчка.


Ягодка прави периодични намаления Top 20 specials на всяко 30-то число от месеца и Special Purchase на всяко 15-то число от месеца.

Доставките от Ягодка пристигат обикновено от една до три седмици. Винаги, когато съм поръчвала съм получавала пратките за около седмица и половина.


Когато направите поръчка в Ягодка ще получите код ( tracking number), с който можете да проследите пратката си. Ако направите поръчка за парфюм и козметика, ще получите две отделни пратки и два tracking number-а, тъй като парфюмите се изпращат под специален режим, тъй като съдържат алкохол.


Можете да проверявате статуса на вашата поръчка на следните страници:


Проверка на парфюми: Швейцарски пощи

Проверка на козметика: Руски пощи

Проверка на поръчките в Български пощи


На този сайт може да проверите срока на годност на продуктите.


Желая Ви приятно пазаруване в Ягодка и ще се радвам да споделите вашите впечатления от сайта!





TwitThis
 
Copyright 2009 Dany Blog. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan