вторник, 10 март 2009 г.

Мис България ли?



Вчера се проведе полуфинала на конкурса Мис България. Отдавна този тип конкурси се провеждат с цел шоу и очевидно не дотам красиви учаснички, осигурили участието си по странен начин. С всяка изминала година, гледайки този конкурс се замислям сериозно за пословичната красота на българската жена. Конкурса започва по още по-странен за България начин: арабска музика и момичета на 15-16 години, гримирани като фолк певици. Част от участничките по-скоро била уплашили някого, отколкото да покажат красотата на българката. Част от кандидатките, имаха по-скоро турски черти, отколкото български. Самата Евгения Калканджиева неведнъж е казвала в интервюта, че е много важно кандидатките за конкурса мис България да са с естествени небоядисвани коси. Наблюдавайки перхидролено руси кандидатки на тазгодишния конкурс, оставам с впечатлението, че това няма значение.
Организаторите на конкурса Мис България не пропусна да се възползва от възможността за печалба с sms-и тази година, дано няма много хора, които вярват, че те ще изберат новата Мис.

И не на последно място, очевидно световната финансова криза е засегнала и спонсорите на конкурса, след като участничките получават награди от "престижната" козметика Орифлейм.

Единствена участничка, която наистина ми хареса е Надежда Ламбрева (снимката горе).
TwitThis

1 коментара:

Анонимен каза...

Първи реални действия от възмущението на хората!
http://www.yellow.bg/?act=bgstars&news_id=229707

 
Copyright 2009 Dany Blog. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan