понеделник, 8 юни 2009 г.

Да изгоним ДПС от България




Нека не допускаме хора, които реално не живеят в България да решават съдбата ни. Всяка година ставаме свидетели как пристикат автобуси с изселници от Турция и решават съдбата ни, както и бъдещето на Ахмед Доган. Тези хора дори нямат представа какви са изборите, за кого гласуват, не знаят български и често само цитират: "Гласуваме за нашите", "ДПС" или определен номер на бюлетина.

Как да спрем това?

Решението е лесно - нека се учим от САЩ - крайно време е тези хора да загубят българското си гражданство ако не пребивават на територията на страната минимум 6 месеца всяка година. С това ще бъде отнето и правато на глас на тези "български граждани".
TwitThis

9 коментара:

Анонимен каза...

E, да го направим, но за това първо е нужен парламент, т.е. мнозинство, което милее за българското, а такова все още виждам в избора на малко хора. Поне това се вижда от преброяването на гласовете за европарламент.Единсствените, които не са съгласни на сделка с "дявола" са Синята коалиция и Герб, но те заедно нямат 50+1 процента. И....сме до тук.

Dany каза...

По принцип си прав, но освен на парламента, мисля че е нужно и да се говори за проблема и да се гласува и след 20 дни.

Drago каза...

И какво, аз дето живея от 6 години в Германия също няма да имам право на глас по твоята логика.
Второ, това кеото казваш не е вярно за САЩ, защото войиницте им прекарват по 8 месеца годишно извън САЩ и все пак гласуват.
Най-добре ще са 2 неща -
1) Задължително гласуване
2) Образователен ценз.

Помисли върху това.

Онлайн Психолог каза...

Забравяш, че половината българи са зад граница - имигранти, които обаче си идват от време на време - как ще искаш да си изгубят гражданството?! Достатъчно е направено по въпроса, нужно е само МВР да се изчисти от внедрени хора на БСП и ДПС и хората там спокойно да могат да си вършат работата...

Анонимен каза...

Така ще бъде докато не се убедите,че трябва да гласувате!

Анонимен каза...

Прост народ-слаба държава.Абе тъпанари нали трябва да се открият секции в Турция за да могат да гласуват тия хора.Както се правят секции в други страни.Костов го направи това нещо през 2001г.Хората за комисиите бяха извозени до градовете в Турция и настанени в много добри хотели.Тогава излиза по-скъпо.

Анонимен каза...

Малко уточнение:единствените, които ДЕКЛАРИРАТ, че не са съгласни на сделка с дявола. Освен това дявола няма само един представител в България. Не смятам, че ГЕРБ и сДС са представители на доброто и истината. Това пак е дявола, но облечен в син костюм и закичен с гербер на ревера.

Анонимен каза...

Има доста по-демократичен начин. Просто трябва да се разбие монопола на ДПС. Начина за това са други партии, които е дръпнат етническия вот или засилване на влиянието на съществуващите партии в смесените райони. Гласподавателите на ДПС трябва да са убедени, че и другите партии ще защитят техните интереси. Те са убедени , че ДПС е тяхната партия и нито една друга "българска " партия няма да ги подкрепи. Също така с въможностите за кариера в партиите. Единствено ДПС е място където човек от малцинствата може да израстне, в д ругите партии ги гледат с неодобрение и с незначителна подкрепа. С технически средства няма да се реши проблема. Ако се прекратява граждаство , много други българи ще си загубят раждаството заради някаква необмислена приумица.

Анонимен каза...

Най-сигурният и безболезен начин е като мнозинството от нас гласуват на изборите на 05.07.2009. Така със сигурност техните гласове ще са минимален процент и естествено няма да вземат високи проценти. Но,ако си седим вкъщи и не гласуваме, техният вот ще надделее над нашето "малцинство".
Затова, не се сърдете на тях, че са ТОЛКОВА ЕДИННИ. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ОТИДЕМ И ДА ГЛАСУВАМЕ !
САМО ТАКА ЩЕ УСПЕЕМ ДА НАДДЕЛЕЕМ НАД ДПС ! АКО НЕ ГО НАПРАВИМ, НЯМА НА КОЙ ДА СЕ СЪРДИМ, ОСВЕН НА СЕБЕ СИ !

 
Copyright 2009 Dany Blog. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan