вторник, 30 юни 2009 г.

Спечелих баса за ЧЕЗ




След няколко последователни мои публикации относно тримесечното отчитане на тока в Западна България смело бих могла да заявя, че спечелих баса за ЧЕЗ. За тези, които не са следили публикациите, можете да прочетете повече Да се хванем на бас.....с ЧЕЗ , както и Колко ти струва тока? и 3-месечното отчитане на тока или как ни изнудва ЧЕЗ



Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) глоби компанията с половин милион лева, поради неспазване на законовите мерки и преустановяване на 3-месечното отчитане на тока в Западна България до 31 март. Последваха обещания от ЧЕЗ как дружеството ще премине към едномесечно отчитане на електроенергията от 1 юли т.е от утре. Ако това беше вярно и предстои да се случи, днес това би било една от водещите новини. Държавната комисия за енергийно и водно регулиране е предупредила ЧЕЗ, че следващата мярка срещу дружеството ще бъде отнемане на лиценза. Може би това е единственото разумно действие на комисията, но само ако го изпълни. Аз отново се съмнявам. ЧЕЗ нарушава българските закони и въпреки всички мерки и глоби, продължава да погазва правата на българските потребители.

Не ни остава нищо друго, освен всеки един от нас да изпрати жалба против ЧЕЗ лично до Меглена Кунева и дано този път всички обърнат повече внимание на проблема.
TwitThis
 
Copyright 2009 Dany Blog. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan